Egynapos plébániai zarándoklatok

Autóbuszos zarándoklatokMájusban plébániánk három egynapos zarándoklatot is indít, amelyekre folyamatosan lehet jelentkezni a plébánia hivatalban.

Május 1. Egyházmegyei zarándoklat Esztergomba

Az egyházmegye hagyományos zarándoklata ebben az évben Esztergomban kerül megrendezésre. 11 órakor szentmise lesz, 15 órakor pedig litánia. A köztes időben egyéni imádságra és sétára van lehetőség.
A plébániai autóbusz 5.45 órakor indul a plébániatemplomtól, de a Szent Család óvodánál is fel lehet szállni. A visszaérkezést körülbelül 19.30 órára tervezzük.
A zarándoklat díja 4000 Ft, amely mellé 400 Ft-ért zarándokkönyv is rendlehető.

Május 13. Egyházmegyei Fatima nap Szombathelyen
Ezen a napon ünnepeljük a fatimai jelenések kezdetének 100. évfordulóját. Egyházmegyénk központi ünnepséget szervez Szombathelyen, a Fatimai Szűzről elnevezett templomban. A zarándoklat programjában 15 órakor rózsafüzér ájtatosság, 16 órakor szentségimádás, majd 17 órakor szentmise és körmenet szerepel.
A plébániai autóbusz 13.15 órakor indul a plébániatemplomtól és kb. 20.30 órakor érkezik vissza. A zarándoklat díja 2500 Ft.

Május 20. Édesanyák Szent Mónika zarándoklata Szombathelyre
E napon Szombathelyen a Székesegyházban szervezik meg az édesanyák országos találkozóját. A program 9 órakor rózsafüzérrel kezdődik, majd 11 órakor szentmise lesz Dr. Kis-Rigó László szeged-csanádi püspökkel. Ezt követően lehet az otthonról hozott ebédet elfogyasztani. Délután 1 órakor a helyi közösség ad lelki ajándékot a résztvevőknek, 14 órától pedig szentségimádás és tanúságtétel lesz.
A plébániai autóbusz 7.45 órakori indul a plébániatemplomtól és kb. 16.30 órakor érkezik vissza. A zarándoklat költsége 3000 Ft.