Információk a hétre - április 16.

Krisztus feltámadt!Információk a hétre április 16-án, Húsvétvasárnap.

Holnap, húsvéthétfőn a vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék.

Karitász csoportunk nevében köszönjük a Testvéreknek a nagyböjti adománygyűjtés során felajánlott élelmiszer- és pénzadományokat adományokat. Idén 66 rászoruló családnak tudtunk segíteni. A gyűjtés során 181.500 Ft adomány gyűlt össze, amelyből tartós élelmiszereket vásároltunk.. Külön köszönjük a Mindszenty iskola tanulóinak és munkatársainak a felajánlását.

Az óvodai beíratás a Szent Család Óvodában április 20-án, és 21-én, csütörtökön és pénteken 8-17 óra között lesz. Szeretettel várnak minden leendő óvodást.

Régizene koncertet adnak a Pálóczi Horváth Ádám AMI növendékei április 23-án, jövő vasárnap az esti szentmise után. Az esemény plakátja a hirdetőtáblán található.

Április 29-én, két hét múlva lesz 3. plébániai bálunk a Mindszenty iskolában. Belépőjegyeket még lehet vásárolni a plébánia hivatalban, támogatójegyeket pedig a sekrestyében. A bálra a tombola-felajánlásokat, a plébánia hivatalban lehet leadni. Minden további részlet honlapunkon található.

Egynapos plébániai zarándoklatainkra folyamatosan lehet jelentkezni a plébánia hivatalban: május 1-jén Esztergomba indulunk az egyházmegyei zarándoklatra, május 13-án Szombathelyen, a Fatimai Szűz templomban lesz fatimai esténk az egyházmegyei Fatima-napon, május 20-án pedig szintén Szombathelyen az édesanyák országos Szent Mónika találkozója lesz. Minden részlet a zarándoklatokkal kapcsolatban honlapunkon található.

Plébániánk zarándoklatot szervez Rómába augusztus 7 és 12 között. A zarándoklattal kapcsolatos minden információ a hirdetőtáblán és honlapunkon található.

Szeretettel ajánljuk a Testvéreknek a Házaspárokat erősítő párkapcsolati program ötféle szórólapját, amelyet tetszőleges mennyiségben ingyenesen el lehet vinni az újságos asztalról.

Megérkezett a Martinus áprilisi száma is, amelynek témája a család. Az Adoremus májusi számát az előfizetők a sekrestyében vehetik át.