Információk a hétre - április 30.

LevélE heti információink 2017. április 30-án, Húsvét 3. vasárnapján.

Hálásan köszönjük mindenki hozzájárulását 3. plébániai bálunk sikeréhez. Hálásan fogadjuk a segítő kezeket ma délután 2 órától a Mindszenty Iskolában.

Ma 17 órától a Szent Mónika közösség tagjai találkoznak a kápolnában a hétfájdalmas olvasó elimádkozására. Az esti szentmise után pedig vasárnap esti muzsikára várjuk a Testvéreket.

Holnap, május 1-jén Esztergomba indulunk az egyházmegyei zarándok-latra. Még néhány hely van az autóbuszon, így még lehet jelentkezni. A zarándokokat 5.45 órára várjuk a plébániatemplom elé. A zarándoklat miatt holnap kivételesen nem lesz szentmise templomunkban. További egynapos zarándoklatainkra még lehet jelentkezni a plébánia hivatalban: május 13-án Szombathelyen, a Fatimai Szűz templomban lesz fatimai esténk az egyház-megyei Fatima-napon, május 20-án pedig szintén Szombathelyen az édes-anyák országos Szent Mónika találkozója lesz.

Május a Szűzanyának szentelt hónap. Minden esti szentmise előtt 17.40 órától májusi ájtatosságot végzünk.

Elsőcsütörtökön, május 4-én, 17 órától a lelkipásztorokért és papi hivatásokért tartunk szentségimádási órát.

Elsőpénteken, május 5-én, a plébánia Karitász csoportja tart imaórát 17 órától.

Elszőszombaton, május 6-án, reggel 6 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el.

A jövő vasárnap, május 7-én lesz plébániánkon a bérmálás, amely során 19-en részesülnek a szentségben. Szeretettel várjuk a Testvéreket a közös ünneplésre. A bérmálás miatt a jövő vasárnap Bazitán nincs szentmise, helyette előtte szombaton 16 órakor lesz előesti szentmise.

A Mindszenty iskola diákjai május 9-től Csíksomlyóra indulnak. A prog-ram során találkozni fognak az Árvácska együttes tagjaival is, akiknek szívesen visznek adományokat. A testvérek tartós élelmiszer, tavaszi játék, illetve pénzadományt ajánlhatnak fel a jövő vasárnapig. Kérjük, hogy a szükséges dolgok listáját szíveskedjenek áttanulmányozni a Hírlevélben, mivel az Árvácskáknak az azon szereplő dolgokra lenne nagy szükségük. Előre is kö-szönjük a segítséget!