Információk a hétre - november 5.

VédőkorlátAz Évközi 31. vasárnap információi 2017. november 5-én.

A héten lelkipásztori program miatt hétfőtől péntekig reggel 7 órakor lesznek a szentmisék és esténként a héten nem lesznek szentmisék.

Hétfőn, november 6-án, folytatódik a Család(sz)építők című előadássorozat. Éger Csaba katolikus pszichológus ezúttal Ünnepeljük az ünnepeket! Tényleg fontosak a családi ünnepek? címmel tart előadást 17 órától a Mindszenty iskolában. Szeretettel várunk mindenkit az előadásra!

Szombaton lesz Egyházmegyénk Szent Márton ünnepe Szombathelyen. A püspöki szentmise délelőtt 10 órakor kezdődik, amelyre Püspök atya várja az Egyházmegye híveit.

Plébániánk 12 hetes Biblia-kurzust indít A nagy terv címmel, amely a Biblia otthoni napi imádkozását és magyarázatát tűzi ki céljául, lehetőség szerint heti egy kiscsoportos találkozóval kiegészítve. A programról bővebb információ az elmúlt heti Hírlevélben olvasható. A programhoz szükséges munkaanyagot november 8-ig lehet megrendelni a Plébánia Hivatalban.

A december 16-i szombathelyi Brenner János zarándoklatra a plébánia hivatalban lehet jelentkezni a 2500 Ft-os díj befizetésével.

Az Egyházmegye egylapos falinaptára az újságos asztalról vásárolható meg 40 Ft-ért, a novemberi Martinus pedig 200 Ft-ért.