Adventi lelki nap

adventi-lelki-nap-a4A 2020-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus első előkészületi évében adventi eucharisztikus lelki napot szervezünk december 9-én, a Mindszenty iskolában. A lelki napot Mészáros Domonkos atya és a győri Mécs családközösség tagjai fogják vezetni, akik az általuk rendszeresen vezetett eucharisztikus lelkigyakorlat rövidített programját hozzák most el hozzánk.

A lelki nap különleges ajándék számunkra, mivel csupán harmadik alkalommal szervezik azt meg az országban. A programban elmélkedés, egyéni és közösségi imádság, beszélgetés és szentmise szerepel. Remek lehetőség ez az ünnepek előtti elmélyülésre és az Eucharisztia titkának átimádkozására.

A lelki napon való részvétel teljesen ingyenes mindenki számára. A szervezők azt kérik, hogy mivel a résztvevők számának megfelelő segédanyagot szeretnének hozni, mindazok, akik szeretnének részt venni a lelki napon, szíveskedjenek regisztrálni a plébánia hivatalban! Ezt megtehetik emailben és telefonon is. A nap során batyus ebédet tervezünk, ehhez hozzájárulást szívesen fogadunk!

A program mindenki számára nyitott, vagyis más plébániákról és a környező településekről is szívesen látunk mindenkit!