Információk a hétre - december 17.

Advent 3. vasárnapjaInformációink Advent 3. vasárnapján, 2017. december 17-én.

Plébániai Karitász csoportunk adventi adománygyűjtése a helyben élő rászoruló családok a mai napon zárul, amely során tartós élelmiszer és pénzadománnyal segíthetünk. Előre is hálásan köszönjük mindenki segítségét!

A mai esti szentmise után vasárnap esti muzsikára várjuk a Testvéreket!

Kérjük mindazokat, akiknek családtagjai otthonukban szeretnék elvégezni szentgyónásukat az ünnepek előtt, hogy legkésőbb hétfőn szíveskedjenek bejelenteni őket a plébánia hivatalban!

A Zalai Boldogasszony Alapítvány idei adventi börtönmissziója december 19-én 9.30 órától lesz. A kedves hívek adományait (levélpapír, boríték, toll, bélyeg, szaloncukor, esetleg pénz, amiből ugyanezeket vásárolunk) most is hálásan fogadják.

Templomunk karácsonyi díszítéséhez kérjük a Testvérek segítségét december 23-án, szombaton. A férfiakat 8.30 órára, az asszonyokat pedig 10 órára várjuk.

A jövő vasárnap, december 24-én, nem lesz este 6 órakor szentmise. A gyerekek pásztorjátéka 15.30 órától kezdődik a templomban.

Karácsonykor és Karácsony másnapján a vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék. Az éjféli szentmise előtt 23.30 órától orgonakoncerttel készülhetünk az ünnepi szentmisére.

Az Adoremus januári száma átvehető a sekrestyében.