Információk a hétre - március 11.

NagyböjtNagyböjt 4. vasárnapjának hirdetései 2018. március 11-én.

Kedden, március 13-án, fatimai estére várjuk a Testvéreket, amelyet Kercza Asztrik ferences atya vezet majd. 16 órától a fatimai rózsafüzért imádkozzuk el, 17 órától keresztúti ájtatosság kezdődik, 18 órától pedig szentmise.

A nagyhét miatt kivételesen a jövő vasárnap várjuk a délelőtti szentmisére az óvodásokat és családtagjaikat.

A jövő vasárnap, március 18-án lesz Bazitán a nagyböjti gyóntatás.

A püspöki Konferencia rendelkezése szerint a jövő vasárnap a Szentföldön élők és a szent helyek támogatására gyűjtjük a perselyadományokat.

A plébánia Karitász csoportja tartós élelmiszer- és pénzadományokat gyűjt a plébánia területén élő rászoruló családok javára, amelyeket még az ünnepek előtt eljuttatnak a családokhoz. Szeretettel kérjük a Testvérek segítségét! Minden adományt a templomban lehet leadni.

Kérjük mindazokat, akik nem tudnak eljönni a templomba, hogy a hús-véti ünnepek kapcsán a szentségekben részesüljenek, szíveskedjenek feliratkozni a plébánia hivatalban, így majd az ünnepek előtt külön egyeztetett időpontban meglátogatjuk őket.

Április 28-án szervezzük meg idei plébániai bálunkat. Minden ezzel kapcsolatos információ a Hírlevélben található. Belépőjegyeket és támogatói jegyeket a plébánia hivatalban lehet vásárolni.

A húsvéti ünnepekre készülve az újságos asztalról feltámadási mécseseket vásárolhatnak a Testvérek. Szeretettel ajánljuk ezeket a templomi szer-tartásokhoz, többek között a húsvéti vigíliához, mivel a védőpohár a kezünket is és a templomot is segít tisztán tartani. Egy darab mécses ára 200 Ft.