Információk a hétre - március 18.

NagyböjtNagyböjt 5. vasárnapjának hírei 2018. március 18-án.

A püspöki konferencia rendelkezése szerint ma a Szentföldön élő keresztények és a szent helyek támogatására gyűjtjük a perselyadományokat.

A héten hétfőn és kedden nincs hivatali szolgálat a plébánia hivatalban. Kérjük, hogy sürgős esetben a hangpostán vagy emailben szíveskedjenek üzenetet hagyni!

A kórházlelkészség szentmisével egybekötött nagyböjti zenés elmélyülést szervez március 24-én, szombaton 10 órakor a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Kápolnájában. A szentmisén közreműködik és a szentmise után zenés-imádságos összeállítással segíti a nagyböjti elmélyülést az Esthajnal Kórus Standi Gyuláné karnagy vezetésével. Szeretettel várnak mindenkit!

A jövő vasárnap, Virágvasárnappal elkezdődik a Nagyhét. A 10 órai szentmise az altemplom előtti téren kezdődik a barkaszenteléssel. A nagyhét liturgikus rendje a Hírlevélben található.

Szintén a jövő vasárnap esti muzsikára várjuk a zenebarátokat az esti szentmise után, amelyen Ablonczy Bertalan orgonaművész ad koncertet. A program plakátja a hirdetőtáblán található.

A plébánia Karitász csoportja tartós élelmiszer- és pénzadományokat gyűjt a plébánia területén élő rászoruló családok javára. Minden adományt a templomban lehet leadni.
Április 28-án szervezzük meg idei plébániai bálunkat. Minden ezzel kapcsolatos információ az elmúlt heti Hírlevélben található. Belépőjegyeket és támogatói jegyeket a plébánia hivatalban lehet vásárolni.

A húsvéti ünnepekre készülve az újságos asztalról feltámadási mécseseket vásárolhatnak a Testvérek.